2021-06-26 21:28:23• hírek • Szatmár.ro

Látta ezt a férfit? A családja már keresi

Eltűnt a Lázáriban élő Murvai Zsolt. Hollétéről családja péntek este óta nem tud semmit, így arra kérnek mindenkit, hogy aki látta vagy tud róla valamit, jelentkezzen mielőbb.

„Sziasztok egy kis segítségre fordulok hozzátok. A képen látható Murvai Zsoltiról, vagyis ahogy mindenki ismeri, Dzsokirol a tegnap este óta nem tudnak semmit. Aki látta vagy esetleg tud róla valamit, kérlek, jelezzétek a családtagoknak, Murvai Erzsébetnek, Virág Ágota és Szabolcsnak vagy Murvai Arnoldnak! Kérlek titeket, ha tudjátok, hol van vagy láttátok, sürgősen értesítsetek a családot. Estére már a rendőrség is a kezében veszi az ügyet! Köszönöm, tudom és bízom abban, hogy segítetek!” – olvasható a Facebookon közzétett bejegyzésben.


Amennyiben tehát bármiféle információval rendelkezik a képen látható férfiról, jelezze azt a posztban említett családtagoknak, akikkel a közösségi oldalon keresztül vehetik fel a kapcsolatot.


FRISSÍTÉS: A Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség vasárnap este közölte, hogy a férfit épen és egészségesen megtalálták, nem lett bűncselekmény áldozata.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: